Jacobs Solar B.V. zonnepanelen
Contact

Zonnepanelen voor thuis

Help! Waar moet ik beginnen?

Vind jij het ook lastig om de juiste informatie over zonnepanelen boven water te krijgen? Wij begrijpen dit maar al te goed. Hoe werken zonnepanelen? Is het voordeliger om te huren of kopen? Wat zijn goede panelen en wat is er mogelijk met subsidie?

Jacobs Solar geeft al meer dan 25 jaar advies op maat. Wij komen langs voor een persoonlijk gesprek, om al jouw vragen te beantwoorden. Hierin leggen wij jou alles uit over zonnepanelen, zowel op technisch als financieel gebied. Daarnaast kijken we naar de energiebesparing en het energiecontract.

Schepenhof Sevenum

Wil jij volledig ontzorgd worden in het installeren van zonnepanelen?

Wij begeleiden je van A tot Z in het gehele proces. Met eerlijk advies door experts. Jacobs Solar zorgt ervoor dat jij geen omkijken hebt naar jouw zonnepanelen.

Den Eigen Sevenum

Investering, installatie en nazorg

Tijdens ons kennismakingsgesprek bekijken we of zonnepanelen aantrekkelijk zijn voor jouw situatie. Als dit het geval is, maken wij geheel vrijblijvend een offerte voor een passende installatie bij jou thuis.

Bij installatie van zonnepanelen staat kwaliteit voorop. Jacobs Solar werkt dan ook enkel met kwaliteitsproducten. Samen met onze partners zorgen wij voor een uitstekende installatie en montage van zonnepanelen en de elektrische installatie.

Na de oplevering van uw installatie blijven wij deze bewaken. De opbrengst vergelijken we met andere installaties en in geval van storing ontvangen wij melding en nemen de passende maatregelen.

Particulieren over Jacobs Solar

"Bij Jacobs Solar zonnepanelen aangeschaft. In een persoonlijk gesprek duidelijk advies en vrijblijvende offerte gekregen. Open communicatie over de levering en plaatsing van de panelen. Panelen zijn door professionele dakdekker gelegd. Alles is netjes geïnstalleerd en functioneert prima."
Peter Wetjens
Sevenum
"We zijn erg tevreden over de service die Richard Jacobs ons gegeven heeft. Duidelijk aan tafel gezeten over de mogelijkheden. Tijd gekregen om na te denken. Als er vragen zijn konden we altijd bellen. Nu ook nog. Achter af betalen. Afwerking heel netjes. Al met al super. Zouden het iedereen aanraden."
Rian
Sevenum

Samen kijken naar uw energiesituatie?

In een vrijblijvend adviesgesprek bekijken we de mogelijkheden en voordelen van zonnepanelen.