Jacobs Solar B.V. zonnepanelen
Contact

Zonnepanelen op de zaak

Volledige ontzorging

Wij begrijpen dat jij als ondernemer niet bezig wil zijn met energiezaken. Daarom neemt Jacobs alles rondom zonne-installatie en energie uit handen. In een oriƫnterend gesprek vertellen wij wat een zonne-installatie inhoudt. Vervolgens bekijken wij of en hoe zonnepanelen voor jouw bedrijf rendabel zijn.

In het oerwoud van zonnepanelen fabrikanten heeft Jacobs Solar gekozen voor een aantal A-merken panelen waar we mee werken. QCells, Sharp, Hyundai en Astronergy zijn onze fabrikanten.

De gelijkstroom van de zonnepanelen wordt in een omvormer of inverter omgezet naar wisselstroom, zeg maar het hart van de installatie. De door Jacobs Solar gebruikte omvormers zijn van topkwaliteit. Afhankelijk van het gekozen systeem, string-inverters of met optimizers, maken we gebruik van Fronius of Solar-Edge omvormers.

Sparta'18

Wil jij volledig ontzorgd worden in het installeren van zonnepanelen?

Wij begeleiden je van A tot Z in het gehele proces. Met eerlijk advies door experts. Jacobs Solar zorgt ervoor dat jij geen omkijken hebt naar jouw zonnepanelen.

Investering en fiscale voordelen

Jacobs Solar verzorgt niet alleen de technische kant van de installatie maar ondersteunt jouw accountant in de mogelijkheden van subsidie en/of fiscale voordelen die te behalen zijn bij aanschaf van een zonne-installatie. Alles wordt vooraf vastgelegd in een offerte, inclusief subsidie en fiscale zaken.

Na realisatie van uw zonne-installatie blijven wij de installatie bewaken. In een service overeenkomst is vastgelegd hoe wij jouw installatie onderhouden en bewaken. De opbrengst vergelijken wij regelmatig met andere installaties zodat we zeker zijn van een juiste werking. Storingen aan de installatie krijgen wij gemeld via email. We analyseren op afstand en maken een afspraak voor reparatie indien nodig.

Bedrijven over Jacobs Solar


"Jacobs heeft in 2016 op onze werkplaats 40 panelen gemonteerd. Duidelijke uitleg over de technische en financiƫle kant van het project. Nu dik 4 jaar later nog steeds tevreden en de beloofde opbrengst wordt ruim gehaald. Dik tevreden!"
Roel Hermkens
Sevenum

Samen kijken naar uw energiesituatie?

In een vrijblijvend adviesgesprek bekijken we de mogelijkheden en voordelen van zonnepanelen.